Home

Help

Dienstenvooronthaalouders.be
De toegang tot deze website is gratis voor alle dienstverantwoordelijken tewerkgesteld in de aangesloten diensten voor onthaalouders. Door middel van een afzonderlijke controlecode per dienst willen wij het gebruik van de website exclusief maken voor leden.

Wat kunt u allemaal terug vinden op de website? Ondermeer een uitgebreid vormingsaanbod, werkdocumenten opgemaakt door de medewerkers ter ondersteuning van de diensten voor onthaalouders, toelichtingen bij nieuwe wetgeving, omzendbrieven van Kind & Gezin, verslagen van de stuurgroep, algemeen nieuws, een jaarkalender met alle belangrijke data enz. 

Onderstaand vind je de instructies voor registratie:
1)  Op de loginpagina vindt u een link naar de registratiepagina onder het formulier.  U kan het loginformulier bereiken door onderaan de website een keuze van subsite te maken.  
2)  Uw aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar de beheerder van de website die uw aanmelding al dan niet zal bevestigen.
3) Pas na het ontvangen van de bevestiging per mail wordt uw toegang tot de volledige website geactiveerd.
4) U kan zich aanmelden door uw gebruikersnaam, uw paswoord en de controlecode in te vullen onderaan de homepage. U kan nu inloggen op de website.

Opmerkingen
Voor meer inlichtingen en/of bemerkingen, gelieve contact op te nemen met Karen De Meyer, medewerker VVSG – ondersteuning diensten voor onthaalouders Oost-Vlaanderen, tel: 09/268.20.18 of e-mail: karen.demeyer@vvsg.be