Home

Help

Aan gebruikers website www.steunpuntkinderopvang.be

 

Als medewerker van een kinderopvangvoorziening die lid is van het VVSG-Steunpunt Kinderopvang heb je toegang tot de website www.steunpuntkinderopvang.be. 

Deze website wordt beheerd door VVSG vzw. Om je toegang tot deze website te kunnen geven verzamelen en verwerken wij je naam en voornaam, e-mailadres en jouw link met een specifieke organisator kinderopvang. 

Uiteraard treffen wij alle maatregelen opdat de verwerking van jouw gegevens in overeenstemming zou zijn met de Verordening (EU) 2016/679 van 27 april 2016 (GDPR) en ter bescherming van jouw persoonsgegevens.  De medewerkers van de VVSG vzw die toegang hebben tot jouw persoonsgegevens alsook verwerkers die wij inschakelen, hebben de verplichting de GDPR na te leven. In dat kader hebben wij met 3Sign (de technisch beheerder van de site) een verwerkersovereenkomst. 

De persoonsgegevens worden door de VVSG vzw enkel verwerkt om jou toegang te geven tot de website www.steunpuntkinderopvang.be. In geen geval geven wij jouw gegevens door aan derden of gebruiken wij die voor andere doeleinden. 

Wij bewaren de persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk (deze worden automatisch verwijderd indien men 2 jaar niet actief is op de website) en enkel zolang je toegang wil hebben tot de website www.steunpuntkinderopvang.be

Je kan zelf ten allen tijde je profiel bewerken (via Uw profiel - Wijzig profiel). 

Bij inschrijving ben je automatisch geabonneerd op de Kinderopvangpost (forum waar verantwoordelijken vragen aan elkaar kunnen stellen) waardoor de vragen van collega verantwoordelijken rechtstreeks in je inbox terechtkomen.

Indien je dit niet wenst, kan je ook dit op je persoonlijk profiel aanpassen door volgende boodschap uit te vinken:

Je hebt ten allen tijde ook het recht om je persoonsgegevens te laten verwijderen door een mail te sturen aan marjolein.stroobant@vvsg.be. Door het verwijderen van je persoonsgegevens heb je ook geen toegang meer tot www.steunpuntkinderopvang.be. 

Vragen? Contacteer ons gerust: marjolein.stroobant@vvsg.be