Home

Zorg voor het kind centraal, begint lokaal

Vandaag moet alles sneller, goedkoper, grootser. Ook in de zorg. Daardoor bestaat het risico dat het menselijke aspect binnen de zorg naar de achtergrond verschuift. Wij geloven dat lokale besturen goed geplaatst zijn om de mens (blijvend) centraal te zetten.

De VVSG lanceert daarom een campagne met de 'Z' van zorg en de baseline 'Zorg voor de mens centraal, begint lokaal'. Want sterke, warme zorg begint lokaal. Samen met de lokale besturen blijven we strijden om de mens centraal te stellen binnen de zorg. Via dit filmpje willen we deze boodschap zo ruim mogelijk verspreiden. 

Met de actie 'Zorg voor de mens lokaal begin centraal' brengt de VVSG de sterktes van lokale besturen extra in beeld, zetten we tal van lokale praktijken in de kijker en prikkelen we lokale besturen om verder in zetten op zorg. Het ontwikkelde campagnemateriaal(link is external)mogen lokale besturen, publieke zorgverenigingen, ...  vrij gebruiken op eigen brochures of communicatiemateriaal. We stellen de logo's in verschillende formaten en kleuren ter beschikking. Op deze manier kan je zelf kijken wat het beste past binnen de eigen huisstijl.  Hou ons zeker op de hoogte over hoe je aan de slag gaat met dit campagnemateriaal!  We vullen de website regelmatig aan met nieuw materiaal (video's, publicaties, enz.). Kom dus regelmatig eens terug naar deze website(link is external) om de laatste nieuwtjes te raadplegen! Of word mee ambassadeur(link is external) van deze actie, dan houden wij jou op de hoogte! Volg ook deze actie via de #ZorgLokaal op sociale media!

Zag je ook al de promovideo met Jo Vandeurzen?